Sportesemények 2016 március-április

04.12 Irány a megyei döntő!
Nagyrédèn jártunk az I.korcsoportos focistainkkal, ahol a hazai csapat ellen harcolhattuk ki a körzeti diakolimpia döntőn, hogy melyik csapat kerül be a megyei döntőbe. Csapatunk nagyon ügyes, kreatív, fegyelmezett és golgazdag mérkőzésen győzte le Nagyréde csapatát. Az első félidei 5-1-es vezetèst,a második félidőre is sikerült megtartani és növelni is tudtuk a különbséget. Ezzel együtt 11-1 lett a javunkra és mi kerültünk be a megyei döntőbe, amit április 21-én rendeznek Hatvanban! Így tovább gyerekek! Hajrá Markaz!

03.21. Gyöngyöshalász U11-13as korosztályok
Ha tavasz akkor Bozsik torna, azaz beindult a nagyüzem a csapatainknak is a tavaszi Bozsik fordulók elrajtolásával. Ennek a két korosztálynak maradt a helyszín Gyöngyöshalász és U11-es csapatunknak 4 csapattal, míg az U13-as csapatunk 3 ellenféllel mérheti össze tudását a tavasz folyamán is. Nehéz talajú pályákon és kellemetlen szeles időben kezdtük meg a szereplést. A nagyobb korosztályból Pusoma Tamás, az U11-es csapatból pedig Varga István kapott különdíjat!

Gratulálunk minden résztvevőnek!Hajrá Markaz!

03.22. Domoszlói képekhez: Az Intézményi Bozsik Labdarúgó torna záró fordulójára Domoszlón került sor, ezen iskolánk 3-4. osztályos tanulói vettek részt. Végre nagyon jó időben és műfüves, palánkos pályán játszhattunk. Jó eredménnyel zártuk a tornát. A csapat 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a 2. helyen végzett. Papp Domonkos kapott különdíjat a tornán, mint a markazi csapat erőssége! Gratulálunk csapatunknak!

04.03. Gyöngyös U7-U9
Kisebb csapataink is megkezdték a szereplést a Bozsik fesztiválon. Nekik újdonság volt ez a fesztivál olyan szempontból, hogy más helyszínre került és több csapattal ismerkedhetnek meg és játszhatnak együtt. A gyöngyösi Energia pályán mintegy 130 gyermek részvételével rendezik meg tavasztól ezeket a fesztiválokat! A nagy létszámhoz képest egy nagyon színvonalas torna kerekedett ki belőle! Élvezték és ügyesen szerepeltek csapataink! Az U7-es csapatból Zsédő Nimród, a nagyobbak közül U9-ből Szabó Anna kapott különdíjat és dicséretet! Ügyesek voltatok!
Vágó Viktor
Betűméret növelése/csökkentése
Contrast
%d blogger ezt szereti: